Overlord: Fellowship of Evil is top down evilness

Ruben Correa Alves | donderdag 23 Apr 2015, 15:05

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Overlord game

Codemasters heeft na een financieel moeilijke periode besloten om grotendeels te concentreren op racegames. In juni kunnen we aan de slag met F1 2015 en ook werkt de studio al een lange tijd aan een nieuwe rallygame. Toch verrast Codemasters vandaag met de aankondiging van Overlord: Fellowship of Evil. De nieuwste game in het Overlord universum bevat nog steeds dezelfde duistere en magische sfeer en de typische humor die we van de serie kennen. De game is ontwikkeld onder toezicht van de originele Overlord scriptschrijver Rhianna Pratchett.

De game legt de focus op co-op en zet vier spelers in de wereld. De game bevat een nieuwe quest waarin de vier 'Netherghuls' het goede moeten bevechten met het slechte om zo de wereld weer duister en gevaarlijk te maken. De Minions zijn weer terug inclusief Gnarl, hun oude wijze meester, waarmee je in single- en multiplayer modi (local en online) loot kan verzamelen en jouw karakter kan ontwikkelen.

"Evil always finds a way... sometimes it just needs a bit of a nudge."

Overlord: Fellowship of Evil komt in de loop van 2015 uit en zal voor €19.99 te spelen zijn op de PS4, Xbox One en PC. Bekijk hieronder de officiële trailer en de eerste behind the scenes video!

Bron: overlordthegame.com

Reacties

Login of registreer om te reageren.