Microsoft legt bans op na fraude met teruggaves

Leoni Santbergen | donderdag 30 Okt 2014, 17:27

Gamers die teruggave van het aankoopbedrag van Destiny aanvroegen worden systematisch gebanned.

Microsoft heeft in de gaten gekregen dat een hoop mensen die de digitale versie van Destiny hebben aangeschaft, een teruggave hebben aagevraagd in verband met de aankondiging van het nieuwste DLC pakket. Het feit dat een groot deel van het pakket exclusief is voor de Playstation, is de Xbox community aardig in het verkeerde keelgat geschoten.

Naar aanleiding van een column op Reddit zijn er reacties gekomen die mensen aanmoedigt hun geld voor het spel terug te vragen met onzinnige redenen. De discussie, die inmiddels stop is gezet door moderators van de website, heeft inmiddels ook Bungie en Microsoft heeft bereikt. Sindsdien worden alle aanvragen om Destiny vergoed te krijgen geweigerd en worden eerdere aanvragen nader bekeken. De eerste bans zijn al uitgedeeld na het controleren van de Reddit pagina.

Reacties

Jorrie 9 jaren,5 maanden geleden

Vrij terecht, zulke deals mogen niet bestaan. Het is al een absurd bedrag voor zo een beperkte DLC en dan is er ook nog een deel exclusief voor PS bezitters. Nee, dit zijn ernstige zaken.

Second2numb 9 jaren,5 maanden geleden

Ik raad iedereen aan om deze dlc niet te kopen. Dit soort acties zijn te treurig voor woorden. En de enige manier om te laten blijken dat je dit niet pikt is simpelweg de dlc voor Destiny niet aan te schaffen.

Login of registreer om te reageren.