Microsoft komt met Xbox One Elite

Ruben Correa Alves | maandag 31 Aug 2015, 15:35

Het pakket bevat onder andere een grotere en snellere harde schijf en een Elite Controller.

"Play like a pro with the Xbox One Elite Bundle", aldus Microsoft. De 500GB HDD is vervangen door een 1TB Solid State Hybrid Drive. Deze SSHD is een stuk sneller dan de originele harde schijf. Zo start de Xbox One 20% sneller op en je kan niet alleen meer games installeren maar deze games ook sneller opstarten en inladen. Naast de verbeterde harde schijf bevat het pakket ook een Elite Controller. Deze controller komt met een aantal verschillende opzetstukken zodat je de controller naar jouw smaak kan aanpassen. Daarnaast kan je zelf functies aan knoppen koppelen zodat je bijvoorbeeld de 'B' kan verhuizen naar een bumper of een van de nieuwe pedals die zich aan de onderkant van de controller bevinden. Daarnaast worden uiteraard de HDMI en power supply kabels meegeleverd en tot slot krijg je er een 14 dagen Xbox Live Gold Trial bij.

De Xbox One Elite Bundle is vanaf november wereldwijd te verkrijgen en krijgt een prijs van 499 Dollar, wat waarschijnlijk neer zal komen op zo'n 500 Euro.

bron

Reacties

Willem 8 jaren,7 maanden geleden

Zo dat is een lekker ding. Zou bijna gaan twijfelen... zet ik de oude wel op de slaapkamer.

JorisSpringer 8 jaren,7 maanden geleden

Toe maar, Xboxworld weet meer dan bijvoorbeeld Major Nelson van Microsoft die duidelijk heeft gezegd dat de console vooralsnog in november alleen in de VS uitkomt.

Flavourlicious 8 jaren,7 maanden geleden

"The Xbox One Elite Bundle will be available worldwide starting November for $499 USD ERP." aldus onze bron.

Login of registreer om te reageren.